logo

Christophe Devisscher studiogast bij Jazz Rules!

Bassist Christophe Devisscher gaat vanaf volgende week op tournee met zijn quartet met JazzLab_Series. In dat quartet spelen ook tenor saxofonist Frank Deruytter, pianist Christian Mendoza en drummer Dré Pallemaerts. In Jazz Rules Urgent FM is Devisscher studiogast en vertelt hij over de nieuwe plaat A Fisherman’s Tale, over de samenwerking met zijn vrouw Kristen Cornwell en zelfs over heavy metal!

IMG_1060Er is de tournee van Ruben Machtelinckx/Hilmar Jensson/Joachim Badenhorst/Nathan Wouters, nieuw werk van Rebirth::Collective feat. Jesse Van Ruller, de reeks ‪#‎25Miles‬ over Miles Davis, het trio Harmen Fraanje/Brice Soniano/Thomas Goudband, de Natashia Kelly Group en live muziek van Black Mango en van Brad Mehldau. De toppianist komt deze week naar Muziekcentrum De Bijloke Gent.

 
Herbeluister hier Jazz Rules #72: