logo

Black Flower, Steiger en Joppe Bestevaar in Jazz Rules!

In aflevering #74 van Jazz Rules hoor je in primeur nieuw werk van Black Flower, de ethiojazzband van Nathan Daems en Jon Birdsong. Ook gloednieuw werk van de jonge Gentse band Steiger, die deze maand hun eerste EP voorstellen.

joppe foto

In de reeks #25Miles over het leven en werk van jazzlegende Miles Davis gaat het dit keer over de opname van het album Walkin’ uit 1954.

Er is ook nieuwe muziek van pianist Vijay Iyer en trompettist Wadada Leo Johnson.

Studiogast is deze keer baritonsaxofonist Joppe Bestevaar. Hij speelt onder meer bij Rebirth::Collective en bij Black Mango. Black Mango brengt binnenkort ook een eerste album uit en in Jazz Rules krijg je al een voorsmaakje van hoe dat zal klinken! En Joppe heeft ook zijn baritonsax mee.