logo

Jazz Rules met Bart Maris

In Jazz Rules Urgent FM #73 ontvangt Dirk Roels trompettist Bart Maris in de studio. Maris is vorig jaar vijftig geworden en vertelt over zijn carrière, de situaties waarin hij soms terecht komt als muzikant en zijn drukke programma. Hij speelt ook live in de studio.

bart maris

Het Gent Jazz Festival heeft een eerste lading namen aangekondigd en daarbij onder meer Kamasi Washington, Ibrahim Malouf, Terence Blanchard, St-Germain en het Wout Gooris Trio. Je krijgt tekst en uitleg van festivaldirecteur Bertrand Flamang.

In de reeks #25Miles over het leven en de muziek van Miles Davis, heeft docent jazzgeschiedenis Frederik Goossens het dit keer over Miles die in Parijs als een ster onthaald wordt en er de tijd van zijn leven heeft. Terug in de VS worstelt hij met een heroïneverslaving.
Ook muziek van o.a. Wout Gooris Trio, Piet Verbist Zygomatik, Alain Pierre Tree-Ho, Bart Maris en Lode Vercampt, Miles Davis, Kamasi Washington en Ibrahim Malouf !

Kijk hier naar Bart Maris live@Jazz Rules!